tiistai 29. maaliskuuta 2016

Fleecehaalari välikauteen

Välikausi, sanahirviö. Turha sana. En edelleenkään kolmen lapsen äitinä tiedä mitä se tarkoittaa. Meillä on kevät ja syksy ;) 

Vaan se kevät vähän yllätti. Tai lämpimät ilmat ainakin.Ja pienen ppituuskasvu myös. Kuopus läkähtyy vaunuissa, samalla kun jalat jäävät paljaiksi kun enää ei voi kääntää lahjetta varpaiden suojaksi. Me on siis koko talvi pärjätty ilman toppatöppösiä. Vaikka semmosetkin tein joskus. 

Mutta nyt askartelin pienimmälle uuden haalarin vaunu-unille. Kaava Ottobren Jumpsuit, ensimmäistä kertaa tämä kaava pääsi kokeiluun, kun Villikko oli hukassa. Pelottavan lyhyeltä näyttää haalarin niska-haaramitta, ja ehkä lahkeetkin. Koko on 80, käytössä meillä kuitenkin vasta 74 kokoiset vaatteet. Jospa tämä kuitenkin menisi. 

Värkkäsin tähän koristetikkaukset peittarilla. Pistin sieppariin kaksi lankaa, ja sain vähän paremmin erottuvat ompeleet. Oikeammin hoksasin tämän keskimmäisen takin yhteydessä, mutta koska siihen ei vielä vetskaria löytynyt, niin etuilin tällä haalarilla nyt. 


Samaten tein vetoketjun päähän suojan, ettei hankaisi pienen naamaa. Harmi kun en hoksannut tehdä tuota listaa nurjalle ihan alas asti. Olis ollut huomattavasti kivemman näköinen. Vaikka eihän se mihinkään näy kun haalari on käytössä :D .


Tällä toivottavasti pärjätään kevät, ja kesäkin jos on viileitä ilmoja. Ostin pojalle vuorettoman kurahaalarin, niin tätä voi sitten pitää myös sen alla jos kylmiä ja märkiä päiviä on. Toivottavasti ei ole, ainakaan kesällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti