torstai 25. helmikuuta 2016

Meillä oli ompeluleiri


Ties monettako kertaa meillä oli ompeluleiri. Reilu kymmenen naista, koko viikonloppu aikaa ommella. VAU! Paitsi että minä ompelin vain lauantain, mutta oli sekin kokemus olla koko päivä aamu ysistä ilta seitsemään pienestä erossa. Hyvin selvisin kuitenkin ;) Olin päättänyt maksimoida ompeluajan, ja leikoin valmiiksi isompia bodeja, muutaman synttärilahjan, keskimmäiselle pojalle puseron, itselleni housut. Lisäksi ompelin itselleni hupparin loppuun ja äidille puseron. Kuvia ei näistä jälkimmäisistä nyt ole, mutta lasten yläosat ovat alla.

Bodeissa kaavana joko Ottobren Kisuliini kokoa 80, tai oma sovellukseni joka vaikuttaa oikein mukavalta käytössä. Kuvat ovat näköjään vinkkaralla mutta tällä mennään. Nämä muutama ylläri lähtee meiltä pois kunhan aika on kypsä. Saajien äidit varmaan omansa tunnistaa, jos sattuvat kurkkaamaan tänne.. 


Niin ja ompelinhan minä tietenkin kuopukselle mintusta Paapiin Quotesta unihaalarin. Tätä oli pakko ostaa, kun sitä niin loistavalla myyntipuheella myytiin. Tiedoksi, mun mielestä tämä ei suinkaan ole vuoden 2015 kamalin kangas. Ja kuten noista yllä olevistakin kuvista saattaa huomata, meille on kotiutunut uusi lelu. Tai mullehan se tuli. Leiriviikonlopun perjantaina. Lievitti hitusen tuskaa, mutta samalla harmitti, ettei mulla oikein ole yksivärisiä kankaita mistä pojille tehdä vaatetta. Musta trikoo on Kärkkäiseltä, ja harmaa meleerattu Jonicilta. Jonicilta oisin tilannut enemmänkin, mutta ei sitten kuitenkaan semmosia takuuvarmoja värejä 7- ja 11-vuotiaille löytynyt muita. 

Eli Silhouette Portrait nököttää tuossa koneen vieressä valmiina palvelemaan. Ekana leikoin noita yllä näkyviä kuvia, norsua, valasta ja kokomerkkejä. Sitten tein isoille pojille toivepuserot. Edelleen naurattaa, pojat sai valita mitkä kuvat hyvänsä, ja molemmat päätyi mainostamaan limsoja... 

 Nyt sitten vaan opetellaan, opetellaan, opetellaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti