sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Lompakko, käsilaukku, mikä vaan

Tykkään haastaa itseni kaikenmaailman pussukkaväkerryksillä. Bongasin netistä Pearl Wallet Clutchin kaavan. Semmonen oli pakko saada. Ihan pakko.

Aivot meinasi nyrhähtää ohjetta lukiessa, mutta niin vaan tälläkin kielitaidolla (joka ei muuten oo kaksinen) tuli mullekkin ikioma nyssäkkä.


On papukaijalukkoa ja D-renkaita, magneettilukkoja ja vetskaria..


Sisällä on 8 korttipaikkaa jotka pikana tietenkin täytin. Molempien korttitaskujen taakse mahtuu esim. älypuhelin, vähän isompikin semmonen. Tai vaikka seteleitä. Ehkä passikin, enpä hoksannut kokeilla. 


Tämän saa myös irrotettua kahdeksi erilliseksi osaksi. Ei näitä kyllä oikeen erikseen minusta pysty käyttämään, että en ihan ymmärtänyt tuon tarkoitusta. 

Toisen korttipuoliskon takana on vetskaritasku, sinnekkin mahtuu puhelin.  

Kaipaamaan jäin pienempää taskua kolikoita varten, ja on tämä vaatimattomalle ihmiselle vähän turhan iso, Mutta jahka työt alkaa, täällä pysyy tallessa perinteinen kalenteri!

4 kommenttia:

 1. Ai vitsit miten hieno! Upposi varmaan ihan kiitettävästi työtunteja? Mä en viitsi alkaa tämmöisiä värkkäämään vaikka haluaisinkin.

  VastaaPoista
 2. No vähempiki ois voinut mennä, kun vähän vastusti. Tulostin kaavat eka ihan höpössä mittakaavassa.. perjantaina alotin ja eilen ompelin vähän kerrallaan. Ei liika kauan, mutta nopeampaa tulisi valmista jos jostain löytys ompelusanakirja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvinnu kauhiasti raapia ohjeen kans päätä? Muutenku käännös- mielessä siis :)

   Poista
  2. No ei. Lähinnä ne materiaalit mietitytti ja leikoin eka vähän ylimääräisiäki kappaleita. Stabilizer oli yks ongelma, mahtaa meinata paksumpaa tukikangasta tms ja sit en ymmärtänyt että toistaki tukikangasta piti olla. Juutuupissa ois video mut ei mulla onllu aikaa katella semmosta ;)

   Poista