perjantai 27. joulukuuta 2013

Joululahjapläjäys

Omien muksujen joululahjat sain osittain kuvattua. Meillä lahjat avattiin nyt vasta 26. päivä, ja kuvauksen tein pikana eilen illalla joten kuvien laatu on mitä on. Mutta halusin silti itselle jotain muistiin :) 


Kuopuksen rokkistarapaita, 116 cm Ottobren peruspaitakaavalla. Aikaa sitten kasattu vain käänteitä odottamaan. Tässä paidassa onkin elämäni ensimmäinen onnistunut kokeilu kantinkääntäjällä. 


Samalla kaavalla joustocollegepaita. Kangas Löytöpalasta. Varsin onnellinen poika kun sai toisen ninjagopaidan..


Hannan kankaasta shoppailin pilvi- ja tähtitrikoota. Tähtikalsarit päätyi jo jalkaan, mutta toiset sain säästettyä kuvaan. 


Isommalle sankarille myös parit kalsarit. Näiden koko on 134cm, ja kankaat Eijan Kankaasta. Oikein oivaa kalsarimatskua kolmasluokkalaiselle :D


Ihana harjattu harmaa college Hannan Kankaasta. Musta on varmaan jostain kivijalkamyymälästä. Näistä ei voi sanoa muuta kuin että voi p*ska. Toivottavasti kelpaa vaikka tuo vihreä on kyllä päin lahoa mäntyä.  


Salamoin koristellut housut. Kuva netistä, kaava on joku oma muunnelma, koko lähentelee 134 senttistä.


Lisäksi pikkukossille joustocollegesetti joka ei ollut paketissa. Onneksi, koska kaikkien lahjojen keskellä tuli pienelle iso itku siitä, että olin mennyt OSTAMAAN isommalle uudet käsineet. Pienempi jäi ilman, ja tämä tylsä äitin tekemä helpotti kuulemma vain vähän. 

Onneksi nuo muut on joulupukilta, niin ne ei oo niin tylsiä.

Ja kaikki muut paitsi vihreä nukkapintainen silityskuva Pikkupiltistä, vihreän olen ostanut jostain muualta. Arkit on kyllä tosi kivoja, vielä kun olisi mielikuvitusta niiden käyttämiseen :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti