sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Vilukissalle lämmikettä

Töissä palelee. Tietokoneella istuminen ei oo mun juttu, varsinkaan töissä. Sormet jäätyy, kädet jäätyy, selälläkin on kylmä. Tähän ongelmaan ratkaisuksi oli tarkoitettu tuo aiempi neulostakki, mutta eihän sitä samoilla rytkyillä joka päivä olla.

 Rennot mukavat vaatteet helpottaa töissä olemista, ja siihen tarkoitukseen ompelin itselleni iki-ihanasta kaakelitrikoosta paidan. Tähän kuosiin ihastuin heti kun sen näin. Tämä on vain odottanut ideaa. On ollut tarkoitus saada tämä kangas jatkuvaan käyttöön, joten mitään kovin erikoista en siitä halunnut tehdä.Kaava on Ottobren Cool grey, hihoja levennetty ja pääntietä muutettu. Trikoo Majapuulta ja resorit Hannan Kankaasta.

Ja koska siellä töissä tosiaan on kylmä, eikä trikoopaidalla tarkene, tein päälle vedettäväksi hupparin. Kaava on peräisin Ottobrelta. Ensi kertaa varten merkkaan muistiin että takakappaletta pitää leventää. Ankea harmaameleerattu college sai piristeeksi kaakelia hupun vuoriin ja taskuihin jotka eivät kuvissa pahemmin näy. Elämäni ensimmäinen alavarallinen huppari, joka olikin oikeastaan helpompi tehdä kuin kuvittelinkaan. 


Resorit Hannan Kankaasta, college ostettu kanssaompelijalta. 

Kuvista rajattu sunnuntaiaamuna sängystä noussut tarhapöllö..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti