sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Olipa kerran ompelupäivä..

Elämäni vaativin tilaustyö, työkaverille, +30 miehelle mittojen mukaan huppari. Hän itse valitsi kankaat ja mihin niitä käytetään. Yritys oli kova, kaavaa ei ollut valmiina joten leikkasin mittojen mukaan tuon. 


Koko miesten L. Toivotaan että huppari on sopiva. Niskaan ompelin vielä kuvauksen jälkeen ompelumerkin ihan kiusalla. Pitäähän se jossain näkyä että kyseessä on vähintäänkin laatutuote! 

Lisäksi sain ommeltua kuopukselle pari peruspaitaa Ottobren peruspaidan kaavalla sarjatuotantoajatuksella. Leikkaaminen kävi näppärästi kun muksut sairasti vuoronperään viime viikon.. Lisäsin neppilistan jokaiseen piristykseksi. Eka joustista Kärkkäiseltä ja loput trikoota jostain muualta. Nappilistat meni ihan hassusti, mutta uskoisin että ne päällä näyttää ihan hyvältä. Tai toivoisin ainakin.. 
Lisäksi silppusin erään oman lämmikkeeni pienemmäksi. Nyt kun sais vielä aikaa ommella se loppuun. Koneessakin on nyt oikean väriset langat sitä varten. Jos vaikka illalla, jos vielä synttärikemujen jälkeen jaksaa :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti