tiistai 6. elokuuta 2013

Päiväkotihousuja

Kuopus menee uuteen päiväkotiin jo ensi viikolla. Hurjaa. Poikaakin pelottaa vähän, äitiä jänskättää. Reipas muksuhan mulla on, että kyllä se päiväkodissa pärjää, on pärjännyt ennenkin. Nyt on vaan uudet kaverit ja eri talo. 

Eilen meillä oli jälleen lanit. Ne kimppaompelut. Oli kivaa! Nousin aamulla aikaisin, vartin yli viisi toisin sanoen, että ehdin leikata kankaat ja pakata tarpeeksi mukaan. Melkein kaikki muistinkin, alapuolat vaan jäi.. Housujen viimeistely jäi siis tälle päivää. Aikaa oli jotakuinkin 10-14, ja saldo vaatimattomat kolmet keskeneräiset housut. Muutamia vauvalahjoja siinä surruuttelin samalla kun toiset leikkasi, mutta en niitäkään valmiiksi asti :D 


Kaava Ultimate Casual, Ottobre 4/13, kokona jo 110cm. Ottaakohan tuo pikkumies esikoisen kohta kiinni? Kankaat ovat peräisin Kestovaippakaupasta, vihreä on joustocollegea ja siniset ja harmaat velouria. Resorit on peräisin oletettavasti Hannan Kankaasta tuo lime ja siniraidallinen Kalajoen Kankaasta. Musta-harmaan alkuperää en muista millään. Taskuihin piilotin trikootilkkuja jemmalootasta. 

Josko ehtis muutaman paidan vielä tällä viikolla, yksiin housuihinkin jäi kangasta vielä, ja paitakankaat Seliasta sattui tulemaan passelisti eilen ;)

1 kommentti:

  1. No siis mun saldohan oli ommella yhdet hiharesorit ja kääntää paidan helma, että siihen nähden olit huomattavasti tuottoisampi :D Tai no kanttasinhan mä niitä vauvalahjoja ja leikkasin housuja, mutta mitään valmista en tehnyt itse alusta asti.

    VastaaPoista