keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Koulun alku lähestyy, sarjatuotantoa osa 3

Vielä vähän sarjatuotantoa teemalla sauma silloin, toinen tällöin kun remontilta ehtii. Aikaa on mennyt melkolailla kaksi viikkoa kun ei vaan ole ehtinyt ommella. Viimeisen sauman, tai siis vetoketjun ompelin tänään paikoilleen aamukuudelta ennen töihin lähtöä. Käyttäjät viettävät aikaa isänsä kanssa joten sovituskuvia ei ole nyt tiedossa. Hyvällä tuurilla saatan muistaa asian vielä ensi viikolla kun tulevat kotiin ;) .

Pojille huppareita koossa 134 cm ja 116 cm. Kaavana pohjalla Be Careful Out There jos oikein muistan, tai saman Ottobren toinen vastaava. Pikkusen muokkasin mutta enää en muista edes että mistä. Mitä nyt ullakon aarteisiin tein taskua ja vetskarit tietty alas asti. 


Lohikäärmeneulos Majapuulta, hupun vuoren yksivärinen trikoo ja resorit Hannan Kankaasta. Tämä huppari menee esikoiselle, toivotaan nyt että kolmasluokkalainen tuon kouluunkin vielä kelpuuttaa. Tahtoo olla jo vähän turhan kranttu välillä ;) . 


Yläpuolella hupparit molemmille sankareille. Sininen isommalle ja punainen pienemmälle. Kankaat sinistä taskuresoria lukuunottamatta Hannan Kankaasta, sininen resorisuikale oli mummun jemmaamia resoripätkiä, riitti just ja just tuohon taskun suuhun :) . Vetskarit paikallisesta pienestä kangaskaupasta. Isompaankin oli tarkoitus laittaa ristiin valkoinen ja musta vetskari, mutta vaikka samanpituisina ne ostin, ja saman merkkisiäkin ovat, oli pituudessa silti sen verran suuri ero, että päädyin kokomustaan. Ehkä se isommalle uppoaakin paremmin noin. 

Poikaset on itse valinneet värit hupun vuoriin. Pienemmälle piti olla pinkkiä, kun ei sitä ollut, oli seuraava toive violetti. Sitäkään ei ollut, niin poika tyytyi punaiseen. Isompi olisi halunnut vihreää, mutta lime ei kelvannut niin sininen oli viimeinen minkä kelpuutti. Onneksi tuo resorin pala mummun pussukasta löytyi :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti