sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Hassuja eläinplaneettoja

Hassuja eläinplaneettoja, tuumi esikoinen kun paidan näki. Oli renkaat ja kaikki, tai käsiähän ne on. Hienoksikin kehui paitaa, kun kuuli että se on pikkuveljelle. Pikkuveli taas tuumi että ei kiitos. Juurikin noilla sanoilla. Kohtelias sentään, kun äitinsä ompelukset tyrmää..

Ja minä kun tosiaan luulin että tämä kangas nyt ainakin kohta viisivuotiaalle olisi kelvannut. Mitäpä äiti voi lapsensa mielenliikuista ymmärtää :D


Paita sai piristykseksi valkoiset tuplahihat. Olisin keltaisiksi ne halunnut mutta sitäpä ei kaapissa enää tarpeeksi ollutkaan. Hihat näyttää lyhkäsiltä, mutta mitä sen väliä jos paita jää vain kaappia täyttämään.. Luulen että tuokin jossain kohtaa päälle menee kuitenkin, eipä nyt vielä pitkähihaisia tarvitakkaan. 

Kangas Majapuusta, resori ja valkoinen trikoo Hannan Kankaasta. Kaava Ottobren peruspaitakaava 301 koossa 110 cm. 

Kanssaompelijoiden kehujen perusteella piti minunkin mennä Lidliin, kauppaan jossa en ole varmaan kolmeen-neljään vuoteen käynyt, ja ostaa leimasin. Sillä saa kätevästi nimikoitua ainakin hoitoa varten vaatteet. Leimasin useamman nimen samalla kertaa puuvillanauhaan, ja läiskin niitä vaatteisiin sitä mukaa kun vaatetta valmistuu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti