tiistai 18. kesäkuuta 2013

Yhdessä tehden on paljon hauskempaa!

Muutama päivä sitten ommeltiin alueen ompelijoiden kanssa kimpassa. Paljon mukavampaa. Ja varsinkin paljon helpompaa, kun ei sitä ompelupöytää vielä ole. Jos sen juhannukseksi sais paikoilleen.

Mussukat.fi:stä ostin pojille mieluista paitavärkkiä. Mua tuo kangas ei saa syttymään, mutta jos kolmannelle luokalle menevälle lapselle meinaa vaatteita tehdä, on pakko antaa periksi jossain. Molempien paitojen kaava taitaa olla lähtöisin Ottobren peruspaitakaava-arkilta 301, mutta muokattuhan niitä on.


Punaisella pääntiekanttauksella oleva on sille isommalle pikkupojalle, jo kolmannelle luokalle menevälle kossille. Kuopus, eli neljävuotias nuoriherra saa tuon oransseilla kanteilla olevan. Päänteiden resorit on Hannan Kankaan hyvälaatuisia resoreita. 

Noiden paitojen jälkeen tein itselleni Summer Basicin, toisen sellaisen. Onkin loistava kaava. Ehkä bloggaan nekin jossain kohtaa. 

Pikasurautuksena väänsin Saimit koossa 104cm kun sen kokoinen kaava oli mukana. Silittelin piristykseksi muuten tylsiin peruscollegehousuihin oranssin sammakon. Pikkumies tykkää oranssista niin kovasti :) . Kangas on omia varastoja, hankittu "joskus jostain". 


Kun saldo ei huimaa päätä, täytyy todeta että aikaa vierähti varmaan vähän muuhunkin kuin pelkkään ompeluun ;)

2 kommenttia:

  1. Miten se muka ois mahdollista, että me tehtäis laneilla muutakin kuin ommeltais ;)

    VastaaPoista
  2. Minä vähän jo odottelinkin sinun ompeluista päivityksiä ja linkitin nämäkin omaan blogiini http://kangaskorjaamolla.blogspot.fi/2013/06/hellehaalari-vauvalle.html. Minun blogissa näkyy vauvan bodyssa yksi sinulta saaduista tilkuista in-action, kiitosta vaan.

    VastaaPoista