sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Sarjatuotantoa, osa 1

Lapsilla on akuutti vaatepula. Suurin osa vaatteista on lasten isän luona, ja siellä ilmeisesti pysyvätkin. Nyt vedetään sarjana samanlaisia erilaisia vaatteita. 

Tänään oli vuorossa housut kuopukselle. Nuori herra täyttää syksyllä 5 vuotta, menee reilun kuukauden päästä hoitoon ja tarvitsee siis perushelppoja kamppeita. 

Nämä housut on vasemmanpuoleisia lukuunottamatta tehty kaikki 104 senttisen Saimin kaavalla. Saimi löytyy Ottobre-lehdestä 1/09. Tuo 104 cm on oiva koko, sain sillä aikaiseksi 2-vuotiaalle kummipojalle oikeanpuoleiset "farkut" kuopuksen Summer Pull-onsien jämäkankaista ja 110 cm vaatteita käyttävälle kolmet keskimmäiset lökärit. Samaiselle poikaselle tein vielä Summer Pull-Onsien kaavalla collegehousut. 


Eli järjestyksessä mustaa collegea Summer Pull-Onsit, Saimeja seuraavasti: musta college, turkoosi college, sininen velour ja turkoosi farkku. 

Näillä mennään nyt hetki ainakin. Käyttäjä ei ole nyt kotosalla, joten jahka housuja päästään testaamaan, tiedän millä tyylillä jatkan. 

Seuraavaksi sitten varmaan esikoiselle paitoja? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti