tiistai 26. helmikuuta 2013

Metsään meni, eikä muuten haittaa!

Ihana ompeluryhmä. Jo toinen "oma" kangas. Tällä kertaa materiaalikin on enemmän mun mieleen, joustofrotee ei oikein mulle iske, mutta tämä trikoinen. Olen rakastunut. 

Kaava on Ottobren Cool Grey hyvin pienillä muutoksilla. Iltahämärässä paidan kuvaaminen oli sen verran haastavaa, että värit eivät kyllä päässeet ollenkaan oikeuksiinsa. Mutta mun kuvaustaidoilla tähän on tällä kertaa tyytyminen. 

4 kommenttia:

 1. Onnistunut paita ja aivan IHANA kangas :)

  VastaaPoista
 2. Ihana paita! Jäin miettimään mitkä oli kaavan pienet muutokset, sillä mulla rintarypytys loppui jo hyvissä ajoin ennen rintamusta kun olisin sen juurikin näin halunnut. Että siinä pienet muutokset tässä osoitteessa ens kerralla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rinnustan rypytysten paikkaan en osaa ottaa kantaa, pistin niin fiiliksellä ettei tosi, kun mulla ei oo kaavassa piirrettynä yhtään merkintöjä ja lehteä en omista.

   Ne pienet muutokset on hihoissa. Ne on ilmeisen kapeat kaavassa, kun levensin tästä niitä suunnilleen kyynärpäästä alaspäin, ja ei nuo nytkään leveät ole. Jokohan kolmanteen ymmärtäisin leventää heti kainalosta asti, on nimittäin aika tiukka tuosta olemattoman hauiksen kohdalta.

   Poista
 3. Upea paita ja ihana kangas. Tuo kangas kelpaisi minullekin. Liityin samalla lukijaksi.

  VastaaPoista