torstai 29. marraskuuta 2012

Hys hys..

Kummilapsia rankaisen yleensä omatekemillä joululahjoilla.. Tässä osa niistä. Oletuksena pidän, ettei lahjan saajat nettiä vielä käytä, ja jos nyt joskus sattuu käyttäänkin, niin eivät tänne eksy niin uskallan pistää kuvat näytille nyt jo. Kummilasten vanhempia jos tänne eksyy, niin toivoisin että paljastaisitte itsenne ;)

86cm body. Kaava Ottobresta, eka nappilista ja senkin teki äiti. Ja sekin teki sen vinoon :o. No nyt mennään tällä, jos en jaksa värkätä muuta. Kangas on Oulapalasta, resorit taitaa olla sitä suurta limen resorin metsästyksen tulosta, kun monesta eri paikkaa tilasin. Tämä ei ole rehellistä limeä. Nepparit Kangastukusta. Onnistuivat kerrasta. Pääntielläkään eivät ole oikeasti mitenkään rypyssä, vaikka siltä saattaa näyttääkkin. 


92 cm body. Kaava Ottobre 5/12,  jos en ihan väärin muista. Tästä kankaasta en itse innostu ollenkaan, mutta jos lahjan saajan äiti tykkäsi, niin kyllähän minä sitten ompelen.. Ehkä teen jotain pientä kaveriksi. Tämän mustat nepparit Kangastukusta myös, ja ne ei sitten onnistuneetkaan kerrasta :P . Onneksi talosta löytyi tuliterät nokkapihdit (mikä lie oikea nimi), niin ongelma saatiin korjattua ilman vaurioita. 


Lisäksi vielä aiemmin valmistunut Ines-paita, koko 104cm. Tässäkin kangas on Oulapalasta. Varsin loistava kangaskauppa kyllä.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti