keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Dinosaurukset jyrää!

Kuukausikaupalla vierähti aikaa. Ompeleminen on ollut tauolla, tosin ei ihan kokonaan, enemmänkin bloggaaminen. Muutama paita on tullut tehtyä lapsille, omille ja vieraille. Teinpä haalaritkin kummallekin kummipojalle. Harmittaa, ettei jäänyt kuvaa muistoksi. Aina ei vain jaksa. 

Ehkä nyt jaksaa..?

Syyslomalla käytiin mussukoitten kanssa Oulussa HopLopissa. Paluumatkalla oli pakko (siis joo-o, ihan PAKKO ;) ) pysähtyä Zeppelinissä ja käydä hypisteleen Metsolassa kankaita. Kuopus ihastui JNY:n dinosauruksiin, joten ostin sitä sitten paidan verran. Poika ois halunnut kyllä housutkin, mutta niihin ei nyt kankaat enää riittäneet. 

Hitsi, oisin voinut tehdä sille bokserit ihan hyvin. Eipä käynyt aiemmin mielessä.

Alunperin leikkasin innoissani OB:n peruspaitakaavalla paidan. Menin nukkumaan, ja yöllä tuumin että tulee liian levoton. Joten uusiksi suunnitelmat. Täytyy saada kaksi paitaa. Kangasta jäi vielä yhden etu/takakappaleen verran, joten siitä vaan sitten muokkaamaan. Tulos on tässä: 
Blogini nimeä kunnioittaen, alemmassa paidassa roikkuu LANGANPÄTKIÄ :D . Molemmat kokoa 104 cm, alemmassa kaavan pohjana OB:n Sulo. En ihan varauksetta ihastunut alemman paidan helman hunajakennoon. Takakappale on molemmissa tuota dinokangasta. 

Ja sitten on pakko todeta, että löysin viimeinkin isommalle hyvän kankaan. Ollut tuo tokaluokkalainen jo vähän kranttu kankaiden ja äärimmäisen vaativa noiden kuvien suhteen (ts. ei taidot eikä hermot riitä). Mielikuvitusta piisaa siis herralla. Tuo Hamburgerlieben kangas oli ihan lähikunnan kaupassa. Ehkä käyn kannattamassa sitä hitusen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti