torstai 28. heinäkuuta 2011

Jee, osasin!

Minusta tulee kummi. Kahdelle ihanalle pienelle pojalle. Ensimmäisen ristiäiset on jo tulevana lauantaina, ja kummilahjaa mietin tosissani. Ostin jo varuilta tinaisen säästölippaan, kummilusikka kun on minusta ihan turha. Kuitenkin halusin tehdä käsillä jotain, joten päätin tehdä sitten lapsen äidin mieltymysten mukaan Bamsekuviolla makoilualustan.

Ja ai että olin iloinen, sain kuin sainkin ihan pätevän oloisen kuvan aplikoitua. Tohkeissani ompelin ja ompelin. Sain nallen kasvoja vaille valmiiksi maanantai-iltana. Eilen sain mustaa kangasta, ja pääsin tekemään kasvot. Uskotteko, mun piti kangaskaupasta hankkia nuo kasvokankaat, ei minkäänlaista mustaa puuvillakangasta koko talossa. Olisin varmaan maanantaina voinut silputa vaikka jotkut verhotkin tuota varten kun niin onnellisena ommella surruutin.


Päätin sitten vielä ommella kasvoihin nuo valkoiset osat silmiin ja nenään. Ja kuinkas sitten kävikään.. 


VOI PAH!!! Ratkojaa ei missään, kangassaksetkin kateissa. Ja kuitenkin tuohon jää joku jälki, että tästä alustasta tulee loppujen lopuksi joku nuken peitto.. Pääsi siinä kirosana jos toinenkin, hyvä etten itkemään alkanut..

2 kommenttia:

  1. siis niin hieno!!.nyt otat rauhallisesti.purat sen kohdan niin hyvin kuin osaat ja jos jää jälkiä niin aplikoi tassunkuvia sinne tänne makoilupeittoa!!
    älä missään nimessä leikkele nuin hienoa nukenpeitoksi.

    VastaaPoista
  2. Voi, kiitos. Etpä arvaakkaan kuinka tuo kommentti lämmitti mieltä. Tassunkuvat olikin hyvä idea :)

    VastaaPoista