sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Ompelunurkkaus

 Esittelenpä nyt minäkin ompelupaikkani :) . Aiemmin minulla oli joku riittävän iso Ikean pöytä, mutta nyt kun tietokone siirtyi tuolta Martelan pöydältä toiseen paikkaan, päätin käyttää tilaisuuden hyväkseni. Nyt on tilaa vaikka muille jakaa. Harmi sinänsä, ettei enää ole sitä peitetikkisaumuria.. Olis mahtunut tuohon hyvin, vaikka en siitä muuten kyllä oikein tykännytkään :D . 


Läppäri mahtuu menoon mukaan oikein hyvin, ja vähän saumuria ja tulostinta siirtämällä pöydältä löytyy tilaa myös kankaiden leikkaamiseen! Kaiken kruunaa kuitenkin tieto siitä, että tämä on väliaikainen ratkaisu. Pöytä on kaupan, ja lisäksi olen suunnitellut syksymmällä kangaspuiden virittämistä tähän. Jos pöydälle ei löydy ottajaa, täytyy kai virittää ompelunurkka jommankumman pojan huoneeseen.

Lisäksi esittelen ylpeänä ensimmäiset päällystämäni napit. Meinasin näitä laittaa edellisen postauksen mekkon napeiksi, mutta onneksi aamulla leikkasi paremmin kuin eilen illalla. Nämä oli tosi pliisuja siinä, nyt napit on samaa kangasta kuin helma. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti