sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Vauvalahjoja

Oih. Tiedossa pitkäperjantaina vauvabileet. Siskoni ja serkkuni vaimo odottavat lapsia syntyväksi kesäkuussa peräkkäisinä päivinä. Minusta tulee oikea täti!!! Bileisiin surautin hyvin pikana puolipotkarit kummallekkin tulevalle äidille. Toinen ei ehkä tarvitsi vaatteita, mutta ei se mitään.. 


Kankaat Hannan Kankaasta, kaava on vuoden 1994 äitiyspakkauksessa ollut kaava-arkki, joku Suuren Käsityökerholehden kaavapläyshän se on. Onneksi tuommonen aarre löytyi kaapin kätköistä, kun muissa lastenvaatelehdissä ei ollut pieniä puolipotkareita ollenkaan. En tykkää niistä Ottobren kaavoista, kun niissä on etukappaleella sauma jalkaterän kohdalla. Ja nämä on tosiaan pienet, vain 50 senttiset :) 

Sukupuolet ei ole tiedossa meillä sukulaisilla ainakaan, en tiedä onko tulevat vanhemmat niitä kyselleet, mutta eiköhän noita kirkkaanpunaisia voi pojallakin käyttää. Tai vaihtavat sitten, jos ei käyttää pysty. Mulla olis ollut vihreääkin tähtijerseytä, mutta punaista on tulossa lisää kuitenkin, niin käytetään nyt sitä poiskin. 

1 kommentti: