lauantai 30. huhtikuuta 2011

Hernepusseja

Kun kerran muutkin, niin miksipä en kokeilisi itsekin..

Serkun tyttösellä on huomenna 2-v synttärit, ja vaikka meitä ei ole juhliin kutsuttu, esikoinen menee sinne kuokkimaan siskoni kanssa (siis sisko ei sentään kuoki :D ). Pikana piti neidille keksiä jotain pientä kivaa lahjaksi. Olin jo tekemässä pipoa, mutta en sitten halunnutkaan niitä enää ommella, vaikka paljon helpommalla olisinkin sen kanssa päässyt. 

IINA-neiti saa nyt nimikkohernepussit :)


Suotta muuten murehdin, että voiko Metsolan piparijoustiksesta tehtyä paitaa pitää muulloin kuin jouluna. Siitä tuli kuopuksen lempparipaita, ja se pistetään päälle heti kun se pyykkinarulta on kuivunut. Pipa-i paita on muuttunut kakkupaidaksi nimeltään. Poika on kyllä varsinainen herkkusuu, leipoo harva se päivä jotain pientä kivaa.. 

Kuten vaikkapa aamupalakaakaosta ja paahtoleivästä jotain joka lensi tällä OBH:n härvelillä kuulemma ihan kivasti. Onneksi minä sain nauttia tästä sähköpostin kautta. Ei tarvinnut edes siivota!


Tänään sankari päätti imuroida. Aika nysväämistä tuo on kyllä vielä, kun nappaa roska kerrallaan, mutta pääasia on että on kivaa :D1 kommentti: