sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Trikoopaitoja

Ensimmäisenä poikasten serkulle lähtevä synttärilahja. Meinasin kyllä tehdä tästä kankaasta esikoiselle, mutta menköön nyt. Jäi sitä vielä etukappaleen verran, niin ei tuo poika pety kovin. Kangas ja resorit (kaikkien tämän postauksen resorit itseasiassa) liveshoppailuna Hannan Kankaasta. Siellä on mukava käydä.


Esikoinen sai siilipaidan. Kangas Eijan Kankaasta Ylivieskasta, silityskuva Hanhelista. Koko reilu 110 cm, kaava alunperin Ottobrestä, aika paljon on tullut muokattua sitä tässä aikojen saatossa. Sama kuitenkin kuin edellinen paita. Onneksi nuo serkukset ovat niin hyvästi samankokoisia.

Pikkumies sai itselleen nämä kaksi alimmaista apinapaidan ja tiikeripaidan, joika kankaat niin ikään Eijan Kankaasta, resorit Hannan Kankaasta, ja silityskuvat Hanhelista. Paidan kaava Ottobre, ja koko reilu 92.Pikkuhiljaa pitää alkaa piirtelemään isompia kaavoja, koska pojat kasvaa.. Isompi vetäisi syksyllä ostetut collegehousut jalkaansa, repesin nauramaan, kun 110 kokoiset oli yhtäkkiä lahkeestä 10 cm lyhyet. Venyy hävytön jaloista nyt, ei ole ihme että valittaa jalkasärkyä välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti