maanantai 7. maaliskuuta 2011

Pari nuppupeittoa

Askartelin eilen kuopuksen päiväuniaikana kaksi nuppupeittoa haasteeseen. Tismalleen samanlaiset, kangas on pari vuotta tainnut asustaa sängynaluslaatikossa, ja nyt jokunen aika sitten löysin sen sieltä, juuri passelisti tähän haasteeseen. Päällinen siis puuvillaa, välissä ohut kerros vanua ja alapuoli vaaleansinistä kuviollista flanellia. Ei ehkä kaikkein paras yhdistelmä, mutta "nyt kävi näin". Ostin sen flanellin kun palalaatikosta syliin hyppäsi.

Lisäksi surautin samasta kankaasta hivenen haikeissa tunnelmissa kuopukselleni tyynyliinan. En ehkä koskaan näe sitä käytössä..

Kamerasta on akku tyhjä, lisään kuvat jahka löydän laturin. Kännykällä tulee luokattoman huonoja kuvia ihanasta kankaasta, joten odotan mieluummin hetken verran.

Lisäksi tuhosin kolme puolen metrin pätkää trikoita, ne muuttuivat paidoiksi. Näistä vaan kaikki vaatii ruskeaa resoria, tai yhteen ehkä oranssi, ja ylläripylläri; eihän mulla semmosia ole. Tietenkään. Muita värejä kyllä olis vaikka muille jakaa. Tänään jatkan ehkä tätä paitainnostusta, jos keksin hyvän kankaan esikoiselle, ja teen keskeneräisiä paitoja lisää. Kuopus ei tarvi paitaa. Sen tiedän, mutta miksi ne paidat tulee kuitenkin aina hänelle, eikä isommalle? Sen suurempi ongelma ole ommella tuolle isommallekkaan, mutta jotenkin se on kääntynyt näin.

Ja vinkkaan vielä, että vuosi  sitten ommellut t-paidat (kokoa 80cm ehkä) ois kaupan, jos joku haluaa. En jaksa naputella ilmoitusta mutta tästä blogista ne löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti