lauantai 12. helmikuuta 2011

Paitoja paitoja

Alkaa olla tuo 92 senttisten paitojen kiintiö täynnä. Jälleen kerran kaksi paitaa pojalle, ompelupiirissä kasattuja, kotona viimeisteltyjä. Vähän järkyttävät pääntiet, mutta kyllä ne käytössä kelpaa. Mulle ainakin. Hätävaraompeluksina tein nämä, tai tuo norsuhan on aloitettu jo pari viikkoa sitten kun viimeksi kävin siellä, jäi resoreita vajaaksi. Tarkoitus siis oli ommella housut valmiiksi siellä, mutta ne jäikin kotiin, ja tuo edellisen postauksen tunika taas ei ihan kolmea tuntia vienyt ompeluaikaa, ja keskenhän sekin siellä jäi :)

Ahdistavan väärän väristä tuo puhtaan valkoinen interlock noihin norsuihin nähden. Vaan eipä ne valkoiset hihat taida kauaa puhtaina pysyä pari vuotiaalla :D . Norsut mahdollisesti, valkoinen interlock varmasti Ikasyriltä. Resori Eijan Kankaasta Ylivieskasta. Kaavana  Ottobren vähän kaarevampi raglanhihainen paita viime vuoden lopun lehdestä.


Tämä toinen on sitten samaa satsia, traktorikangas muhinut varastoissa pitkään, sitä oli juuri noiden etu ja takakappaleiden verran. Lasten Metsolasta siis tämä. Keltainen joustofrotee hihoihin löytyi Hannan kankaasta. Resori Löytö-Palasta Ylivieskasta. Tämän kaava perinteisempi raglanhiha, Ottobrestä sekin.


Joka perjantai kurkistan eskarin kaappiin. Paita ja housuhyllyt on ihan tyhjät.. Kuopuksen kaappi taas tursuaa vaatteita. Ja minä kun en oikein hirveästi nyt viitsisi mitään kankaita tilailla, ei nuo edellisetkään ole niin paljoa vähentyneet vielä. Jotain tarttis asialle kuitenkin tehdä. Housuja jo suunnittelin, mutta sitten KappAhl lykkäsi postista alennuskuponkeja, ja kun ne housut ei siellä muutenkaan juuri mitään maksa, taitaa tie viedä sinne ihan muutaman viikon päästä (siis kupongit oli voimassa joskus 20. päivän tienoilla). T-Paitoja kai sitä sitten pitää seuraavaksi. Haluaisin tähti-interlockia pikkupätkän, vieläköhän sitä jostain saa.. Saa tyrkyttää, jos jollakin on parin hihan verran ylimääräistä. Värillä ei niin väliä..

1 kommentti: