tiistai 25. tammikuuta 2011

Perusvaatteet pikkuinulle

Meidän pieni mies on keksinyt itselleen nimen. Inu. Inu on 2v 4kk, eikä montaa sanaa sano. Joka päivä kyllä enemmän ja enemmän. Inu sai tänään ompelupiirissä itselleen paidan ja housut. Paidan kankaan ostopaikasta ei taaskaan ole mitään hajua. Kaava Ottobresta, sama millä edellinen yöppärikin, ja monet monet muut. Koko 92 cm. Resori Hannan Kankaasta.  


Ja tietenkin paita tarvitsee housut. Housujen kankaat, sekä joustofrotee ja resori siis, on Hannan Kankaasta. Kaava on oma. Koko jotakuinki 92 cm. Näissä on muuten molemmissa pienet merkinpätkät, ne on Michas Stoffeckesta.


Lisäksi ompelin serkkuni haaremihousuja, tai siis leikkasin haaran auki ja tein siitä saumuroimalla ihanan kesämekon. Tai siis ei nää mitkään housut olleet vaan semmonen mekko haaremi-alaosalla. Kävin testauttamassa sitä neidillä, ja oli muuten nätti. Hyvin simppeli ompelus, mutta mainittava asia kuitenkin, ihan aikuisten vaatteita olen ommellut ;) Ehdin siinä aikani kuluksi leikata myös norsupaidan, ja kasasinkin sen muuten, mutta resoreja se jäi vajaaksi. Harmittava takaisku, en millään jaksaisi alkaa vääntään sitä täällä kotona. Ehkä se odottaakin ensi viikkoon? Onpahan ainakin aikaa miettiä resoreille oikea väri. Musta eikä valkoinen nyt oikein iske.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti