sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Kaheksan killoo kankaita..

Näin vuoden alussa on tapana tehdä inventaario, eikö? Laskinpa ilokseni kankaat, ja onhan noita laatikoihin kertynyt. Nämä siis ihan viime aikaisia ostoja, erikseen on sitten marinoituvat kankaat..

Vaan tämmöstä sinne on kertynyt.

joustofrotee 1140 g
merinointerlock 425g
kuviollinen trikoo 1650g
yksivärinen trikoo 1540g
college 1040g
resori 890g
velour 895g
puuvillakankaat 465g

Näistä ois tarkotus nyt sitten lähteä vähentämään. Tilkut on mulla erikseen, nää on niitä vähän isompia paloja, joista saa jotain muutakin kuin boksereita aikaiseksi. Siinäpä sitä on tavoitetta, ja vähän uuden vuoden lupaustakin.

Hannan Kankaasta viimeksi tulleet metri joustaria ja olikohan siinä 60 cm resoria, ne tosiaan puuttuu tuosta, kun en yksinkertaisesti tiedä missä ne nyt tällä hetkellä on :D Ne etsitään ensitilassa.

4 kommenttia:

 1. Pitäisiköhän itsekin tehdä inventaariota? Jos vaikka tulisi samalla käytyä läpi, että mitä tuolta löytyykään... Oliko muuten minkälaatuista tuo Hannan kankaan joustis? Olen sitä nettisivuilta katsonut, mutta vielä en ole uskaltanut tilata.

  VastaaPoista
 2. En ihan hirveästi siihen tutustunut muistaakseni, mutta sen mitä pikkuisen pyörittelin sitä käsissäni, ei ainakaan huonot muistot jäänyt.

  Tarkistan asian töiden jälkeen, verrokkejakin löytyy :D

  VastaaPoista
 3. Nonih, vertasin Hannan Kankaan keltaista ja turkoosia joustofroteeta Metsolan ruskeaan traktoriin ja yksiväriseen keltaiseen. Ruskea traktori oli selkeästi käsikopelolta kovempaa, ja pieni ero oli noissa yksivärisissäkin, mielestäni Hannan Kankaan on pehmeämpiä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastauksesta! Eli voisi vaikka joskus kokeillakin tuota Hannan kankaan joustofroteeta... :)

  VastaaPoista