tiistai 11. tammikuuta 2011

Apilapyjama

Eka kerta kansalaisopiston ompelupiiriä takana. Saaliina pyjama kuopukselle Deerdotin apilainterlockista, jonka ystävällisesti Terapiahuoneen Unikuu tilasi mullekkin joskus syksyllä. Siniset apilat valkoisella pohjalla odottaa vielä. Nam. 


Kuvasta pitää kyllä pyytää anteeksi, karsean näköinen kun en ymmärtänyt iskeä tuota pukua edes matolle suoraan. Ja Linuxin käyttökin vielä niin opettelussa, että en kuvankäsittelyä osaa tällä harrastaa ollenkaan. Tosin en oo aiemminkaan paljon osannut :D. Ja lisäksi vielä saattaa nuo housut olla takapuoli edessä, kun en erota vaikka miten tihrustan että missä kuvassa ne oli viimein oikeinpäin.. Kaava on kuitenkin yöpuvun kaava siitä Ottobresta, missä Night Owl yöpuku oli. Ihan satavarmaksi en nimeäkään muista :D Koko on kuitenkin 92 cm.

Mutta kivaa oli, leikkasin lisäksi molemmille pojille siellä paidat ja kasasin ne kotona, ovat vielä vailla päänteitä ja muita käänteitä. Oisin ommellut tuolla kansalaisopiston piirissä, mutta mustilla langoilla oleva saumuri teki niin hävyttömän rumaa jälkeä että en saattanut. Ensi viikko jääkin väliin kun työreissu suuntautuu juuri silloin laivalle Tukholmaan, mutta sitten taas, vielä 9 kertaa jäljellä, jippii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti