maanantai 20. joulukuuta 2010

Kakku!

Kaksivuotiaalle kuopukselle tein lempparipaidan. Kangas ei oikein minuun iskenyt, mutta shoppailureissulla Ouluun mukana oli mies, joka halusi tuon kankaan, eikä Lasten Metsolan uusia autojoustofroteita. On se kyllä totta, että piparihan se pikkumiehen suurin herkku on. Tehtiin itsenäisyyspäivän aikaan iso satsi pipareita, ja kaikki on jo menneet :D Ehkä teen kaupan taikinasta vielä vähän joulunpyhiksi..


"Äiti kanga. KAKKU!" Eipä tuo nuori mies vielä paljon muuta juttele, mutta pääasia on että tietää kuka meillä ompelee, kenen kankaat on, ja miten saa herkkuja :DKangas siis Lasten Metsolasta, resorit omasta varastosta. Kaavan olen ottanut Ottobre 6/10, kokona 92 cm. Saa nähdä, milloin muulloin tätä paitaa tulee käytettyä kuin jouluna, ja säästelenkö sitä loppupätkää ensi jouluun asti..


Näiden piparkakkupaitojen myötä toivotan hyvää joulunaikaa, siirryn itsekkin lomailemaan huomisen työpäivän jälkeen, ja ehkä bloggaan vielä esikoisen joululahjan, johon viimein sain oikean värisen resorin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti