sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Joululahjoja

Serkkujen pienimmille ompelin paidat, mutta suuri epäilys kyllä on, että kehtaako näitä edes antaa. Kaavana molemmissa Ottobren joku raglahihainen paita, ja kankaat Myllymuksuilta ja Lasten Metsolasta. Apinatrikoo oli jossain vaiheessa minusta ihan kivaa, mutta oston jälkeen iski ompelumasennus, ja nyt kun se on lojunut kaapissa niin kauan, niin se näyttää kyllä minusta varsin ärsyttävältä. Anteeksi vain. Kuosi on ruma :D Mitä mieltä olette, kehtaako tuota paitaa antaa 2,5 vuotiaalle reippaalle ja isokokoiselle pojalle lahjaksi? Koko tuossa on muistaakseni 100 cm, eli ei mikään pikkumies ole kyseessä.. Tämä paita vois myös muuttaa muuallekkin, jos jollakin tarvetta on. 


Toinen kauhistus sitten tämä oranssi pilvijersey, joka tuli mukaani varsin edullisella hinnalla Lasten Metsolan ystävämyynnistä syksyllä. Kankaan käyttäjä on ollut hukassa jo pidemmän aikaa, mutta joulu on hyvää aikaa tuhota semmoiset kankaat jotka ei omaa silmää miellytä, ja antaa ne pois ;) Hah hah. (siis ei se lahjan saaja sentään ole hukassa).  Resoriakin piti miettiä moneen kertaan ja ehkä silittääkkin ois voinut ennen kuvausta. Mietin tässä että pelastaisko tuon paidan vaikka joku silitettävä kuva, esimerkiksi tämä Hanhelissa myynnissä oleva? Tai joku muu. Aplikoimaan en ala, vaikka päätinkin sitäkin tässä treenata, siis "ehkä joskus".

4 kommenttia:

 1. minusta nuissa ei ole mitään vikaa. itse tykkään ainakin tuosta pilvestä..

  eikä apinapaitakaan paha lahja ole. vaikka itsekään en siitä kuosina pidä. lapset tykkää kuitenkin..

  VastaaPoista
 2. En minä näe mitään syytä, miksi et voisi nuita tuollaisenaan lahjaksi antaa. Kivoja perupaitoja. Meillä tuommoinen apinapaita on 4v:n suosikkipaita ollut kohta vuoden (nytkin päällä). Ja pilvipaitoja monissa väreissä ihan peruspaitoina käytössä.Anna vaan lahjaksi!

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille, ehkä nuo kankaat sitten ärsyttää vaan omaa silmää kun niitä liian kauan katselee. Varsinkin kun laatikot pullistelee paaaljon ihanampia kankaita ;)

  VastaaPoista