perjantai 17. joulukuuta 2010

Epäonnen joululahja..

Niinhän se on, että kun joku menee pieleen, niin sitten menee ja kunnolla. Tämäkin tietenkin olisi voitu estää pienellä ajattelutyöllä, mutta kun en ennenkään ole sitä harrastanut, niin miksi nyt..

Tosiaan työnalla on ollut miehen veljenpojalle joululahjaksi paita, jonka leikkasin ja kasasinkin hyvissä ajoin. Minulla on käytössä äidin saumuri, ja siskoni haki sen toissapäivänä kun ompelee kummilapselleen lahjaa. Annoin samalla kaikki mustat langat mukaan, että varmasti riittää.. Eilen sitten tajusin, että siinä paidassa on niin lyhyet hihat, että tarvii resorit. Ei muuta kuin yhdeksän aikaan ajelemaan 30 km siskolle paidan ja resoreiden kanssa. Leikkasin resorit siinä, luonnollisesti juuri väärinpäin sen kankaan poikki (kuvittelin tekeväni siitä kahteen paitaan hihansuut ja pääntiet, olisi siihen riittänytkin). No, hihat sain just ja just tehtyä siskolla ja pääntien ajattelin tekeväni kotona, kyllähän mulla aina oranssia tai vihreää resoria on. Vihreä oli niin räikeästi väärän väristä ja oranssiakin vain pikkupätkä, että ei puhettakaan.

Migreenipäivä, ja sairaslomalla siis. Pääsin kuitenkin kauppaan sen verran, että sain haettua reilusti resoria, että varmasti ensi kerrallakin riittää :D. Ja ei kun ompelemaan se riivatun pääntie. Niin. Resori on mustaa, ja ne mustat langat siellä siskolla.. Helma on jo käännetty mustalla langalla, mutta pääntiessä onkin sitten ylläripylläri vihreät tikkaukset. Tympii. Paita on onnellisesti kasassa, kuvattukkin, mutta kuvaa en saa näytille kun tietenkin  kaapeli on just nyt kateissa. Lisään kun se löytyy.

(ja tähän kaiken epäonnen listaan voinen kertoa, että tämä viikko on muutenkin ollut vähän niin ja näin, maanantaina ajoin lämpöroikka perässä pitkin kyliä hammaslääkäriin vain todetakseni että olen 4 päivää etuajassa.. Tiistaina melkein kolaroin vuokra-autolla työkaverin kanssa, jouduin väistämään liikenteenjakajaan ja auto jäi sinne kun ei käynnistynyt enää, ja huipuksi tiistai-iltana meillä oli syttyä tulipalo pistorasiasta.. Pientä piristystä toi sentään pomon jouluylläri, palkankorotus :D )

1 kommentti:

  1. Anteeksi, mutta mää repesin tuon hammaslääkärireissun kohdalla =D (vissiin liian väsynyt..) Se on kummallista miten tuo epäonni kasaantuu aina ja tulee kerralla kaikki vastoinkäymiset.

    VastaaPoista