lauantai 27. marraskuuta 2010

Naapurin prinsessan paita

Edellisen postauksen vihreän paidan omistajan pikkusiskolle valmistui keltaisesta pilvijerseystä paita. En ollut edes tajunnut, että mulla oli jo jerseytä täällä, kun eräällä foorumilla ;) mietiskelin interlockin ja jerseyn eroja. Tällä hetkellä olen tullut siihen tulokseen, että single=jersey.. Saa oikaista.

Paita on kokoa 110, syystä jotta oletan sen kutistuvan pesussa hitusen. Kangas Lasten Metsolasta ja resorit laatikon kätköistä. Värivalinnan on tehnyt tähän ja tuohon aiempaan lasten äiti, ja hyvin passaa musta resori vihreälle paidalle ja ruskea resori keltaiselle paidalle.


Ihan hiljaa mietin täällä, että ois kiva kun joku joskus jättäis jälkensä, vaikka aika peruskamaa mun ompelukset onkin. Käyntejä kuitenkin jo yli 1000 tässä 8 kk aikana. Jos helpottais vaikka sen verran, että kaipaisin aplikointi-ideoita. Tarkoituksena tehdä peitto/makuualusta kuopuksen kummivanhempien lapselle joka pari päivää sitten syntyi. Ajatuksena oli norsu, mahdollisesti maatuska, mutta siihen peittoon mahtuis hyvin kaksi muuta lisää..

3 kommenttia:

  1. Käyn täällä välillä kurkkimassa, vaikka liian harvoin jätän merkkiä käynnistä. Kivoja ompeluksia sulla!

    VastaaPoista
  2. Mulla ei kauheesti noita aplikointi kokemuksia kanssa oo, mutta jätämpä nyt jälkeni;)
    Itsekkin ahkerasti peruskamaa ompeleva ja tykkään just tälläsetä koti blogeista, kiva katella mitä muut tekee;)

    VastaaPoista