maanantai 29. marraskuuta 2010

Kangaspostia

Jotenkin ihanan piristävä kangaslähetys tuli Ikasyriltä tänään. Mustaa ja valkoista trikoota, ja lisäksi mustavalkoisia norsuja. Vallan suloinen paketti. Homma pysyi tilausta tehdessä varsin hyvin hanskassa, kun ylimääräisenä tuli vain nuo norsut. Yksivärisiä trikoita näkyy olevan varsin hankala löytää. Vinkkejä otan vastaan, tarve ois monille monituisille väreille. Vallan kranttu en toki ole, tahdon puuvillainterlocktrikoota. Hyvälaatuista ja mukavaa ommella. 


Muutama paita on jälleen työnalla, joululahjoiksi suunniteltuja, mutta toinen ärsyttää mua suunnattomasti enkä tiedä kehtaanko sitä edes lahjaksi antaa. Toinenkin on vähän kiikun kaakun, mutta jotenkin toisaalta serkkujen muksuille en viitsi tilailla erikseen, kun noita kankaita nyt sattuu kertyneen tuonne laatikoihin.. Mun ompelut kaikkinensa menee yleensä niin, että leikkaan sillä hetkellä inspiroivia kankaita yhden illan (eilen Tanssii Tähtien Kanssa-finaalin ja BB-finaalin aikana), toisena iltana saumuroin ja kolmantena teen sitten loppuun. Nyt pitäis pikkuhiljaa kaivaa tuo tulostinkin tuolta tavaravuoren alta, että sais joululahjat loppuun asti tehtyä, mutta jotenkin tuntuu olevan kovin hankalaa. Nyt kun eiliset ompelukset on ommeltu vaiheeseen odottamaan huomista iltaa, voisin kokeilla leikata pari paitaa esikolle. Huomenna on laatuaikaa taas yksin, kun rakas puolisoni lähtee viimeistä kertaa tekemään koruja. Minä alankin olla jo kyllästetty hopeisilla rannekoruilla ja korviksilla, varsinkin kun en koruja koskaan käytä :D

1 kommentti:

  1. Ihania kankaita! Pitäsi itekkin taas opetella tuo "sarjatyönä" tekeminen, ennen sitä harrastin, mutta nykyään on taas mennyt yhden vaatteen kerrallaan nyhräämiseksi, mikä on minusta hidasta touhua. Myös minä kaipaisin yksivärisiä hyvälaatuisia trikoita.

    VastaaPoista