maanantai 18. lokakuuta 2010

Yhteisiä harrastuksia? Not..


Mutta kun pakon edessä on miehenkin harrastuksiin osallistuttava, tein herran 70-luvun lopun moottorikelkanrähjään uuden penkin. Tai oikeastaan vain ompelutyö jäi mulle, toki isäntä viritteli superlonit ja pohjalevyt paikoilleen ihan itse. Keinonahka Kalajoen Kankaasta, nahkaneulat ja paksumpi lanka Löytö Palasta, superlonit taitaa olla Kalajoen Tekstiilivarastolta/Kalajoen matosta, ja pohjan levy jostain mistä lie ;) Langan kanssa meinasi käydä jo hassusti. 30 metrin rullaan jäi jopa 80 cm lankaa, tarkoille veti. Mutta pääasia että tuli kasaan tuokin, eipähän tarvitse enää sitä miettiä.

Kuvat on räpsitty toinen pilkkopimeässä pihalla ja toinen nahanpalat ja superlonit vielä levällään, mutta näissä merkeissä käytin tämän maanantai-illan.


Lisäksi toki tuunasin esikoiselle perjantaiksi naamiaisvaatteita, jotka kyllä ajattelin tällä kertaa hankkia semmoiset, että niitä pystyy käyttämään muulloinkin. Siispä suuntasin nenäni kohti KappAhlia työpäivän jälkeen, ja ihme ja kumma, löysin sieltä ihan yksivärisen harmaan trikoopaidan. Kunnon äiti olisi aplikoinut kuvan, mutta koska minä olen laiskamato, otin 10 vuotta kaapissa maanneita siirtokuva-arkkeja, tulostin kerran, tulostin toisen, ja tulostin vielä sen kolmannenkin, että sain edes suunnilleen oikeat värit kuvaan. Kuvaa kiinnittäessä totesin kyllä, että se paita taitaa jäädä kertakäyttöiseksi, vaikka onkin kyllä kohta 6 vuotiaan pojan suosikkihahmo.. Mutta siitä lisää, kunhan saan lopun rekvisiitan ommeltua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti