torstai 9. syyskuuta 2010

Kangaspostia Saksasta

Osallistuin Janan järjestämään kimppatilaukseen Michas Stoffecken nettikauppaan. Oli ihan kuin joulu, kun en enää oikein muistanut mitä kaikkea tilasin, enkä kiusallanikaan ollut halunnut kurkistella tilauslistaani enää tilauksen tekemisen jälkeen.

Esikoinen valkkasi itselleen jo ruskean autokankaan ja toiset raidat, en vaan enää muista kummat..


Sitä joulun tuntua oli varsinkin kun tilasin ylläripussin nauhoja. Oli pakko valita tämmöinen, kun en keksinyt mitä kaikkia oisin ottanut. Vastuunsiirtämistä siis toisille :D

Näistäkin löytyi esikolle oikein mieluisia viikinkejä, avaruusaluksia, sukellusveneitä ja innostuipa tuo jopa tuosta ylimmäisestä paloauto-ambulanssi-poliisinauhastakin. Norsut oli nou nou :D


Lisäksi esittelen pikkumiehen housut, joista aiemmassa postauksessa mainitsin. Näiden kaava on oma, ja aika onnistuneen oloinen. Kangas on tummanruskeaa collegea, Löytö-Palasta Ylivieskasta. Resorit Kalajoen Kankaasta, vyötäröllä kuminauha, kun resorivyötäröiset ei vaan pysy jalassa tuolla pallomasulla. Poikaparka ei vain ymmärtänyt että ihan oikeasti ei voi pukea kaikkia kolmia housuja yhtä aikaa, mutta ihmeestihän tuo suostui poseeraamaan.

Tosiaan ne toiset housut ovat vaaleammat, ehkä hiekan väriset, tai on kai sille värille joku hienompikin nimi mutta en saa sitä nyt päähäni. Ja kolmannet sitten ruskeaa velouria. Niistä lisää, jos sattuvat kameran eteen joskus vielä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti