tiistai 10. elokuuta 2010

Lahjoja lahjoja, joululahjoja

Joululahjapaja pyörähti taas eilen illalla käyntiin, kun huvikseni päätin tehdä pikkupojille vähän tarroja. Näihin löytyy valmiit A4-arkit lego.comista, törmäsin ihan sattumalta niihin kun esikoisen kanssa etsittiin jotain legon ohjetta.

Ensin siis surffailin, sitten pähkäilin, ostin tarra-arkit, ja tulostin. Näin helppoa se oli. Paitsi tuo tarrojen leikkaus, minä kun en saksien kanssa ole mikään maailman tarkin.. City-tarrat menee serkkupojalle lahjaksi, oma saa sitten nämä Toy Storyt.

Näille askarrellaan jossain vaiheessa vielä asiaankuuluvat laatikot, kunhan ensin keksin millaiset ne on.


Joulupukkia avustin myös näiden pussukoiden myötä. Aiemmassa postauksessa onkin linkki ohjeeseen, samaa ohjetta olen siis käyttänyt. Nämä on nyt vielä silittämättä, kun jouluun on vielä sen verran reilusti aikaa että kuitenkin pitäisi silittää ennen paketointia uusiksi.. Etummainen pussukka on sisältä musta, toiset vaaleanpunaisia. Etummaisen päälykangas on Löytöpalasta Ylivieskasta, ja toiset Kalajoen Kankaasta Kalajoelta. Vetskarit Ompelijan maailmasta, ja vuorit vanhoja jäänteitä mm. viime jouluisista ompeluksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti