tiistai 24. elokuuta 2010

Paitaa ja housua

Pikkumiehelle väkersin eilisillan aikana collegepaitaa Hilcon ohuesta ja ihanan pehmeästä collegesta. Kankaat Kalajoen Kankaasta ja nauhanpätkä sivussa Iinulta. Kaavan nappasin edelleen Ottobre 4/10:stä, kokona 92 cm ja edelleen tässäkin näyttää ihmeen lyhkäisiltä nuo hihat. Toisaalta helmassa sitten on pituutta liikaakin.. Ihmeellinen kaava, tai sitten en taaskaan ole viitsinyt lukea ohjeita..


Lisäksi pikkumies sai housut viikonloppuna, tai itseasiassa kahdetkin. Joustofrotee on Oulapalasta, toiset kirkkaanvihreät ja toiset oranssit. Resorit ei passanneet ihan täysin, kun laitoin mitä sattui löytymään laatikosta. Oranssit on lähteneet jo pyykkiin kun sunnuntaina juhlittiin ne jalassa mummun 80v synttäreitä. Kaavan perusteet Ottobresta, oisko ollu 1/07, mutta aika rankalla kädellä muokkasin kun en mieluista löytänyt. Mm. kavensin ja pidensin, silti aika löysän näköiset pökät. Hyvä housukaava edelleen hakusessa.

Isovelikin on viimein saanut ensimmäisen äiskän ompeleman paidan, mutta se pitää vielä vilmata ennen huomista eskariin lähtöä, aikoi pistää päälle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti