perjantai 2. heinäkuuta 2010

Samaa rataa jatkuu vielä

En enää jaksa edes kuvata, kun tekaisin serkkuni tyttärelle samanlaisen pinkin pilviteepparin kuin aiemmassa postauksessa oleva kummitytön paita. Neidit onkin melkein samanikäisiä, ja uskon että tuo lopusta pilvitrikoosta tehty on ihan passeli toisellekkin tyttöselle.

Tosiaan tähän paitaankin tuli idea sillä tavalla, että serkkuni vaimo ihasteli oman kuopukseni vaatteita, ja kyseli kovin että mistä olen ne ostanut. En voinut olla kehumatta itseäni, ja sitä kautta sain idean että teen neidille paidan kun kangasta kerran oli sopivasti jäänyt.

Jemmassa odottaa nyt pikkumiehelle yhdet joustofroteehousut ja vielä edelleen yksi t-paita ihanaisesta asuntovaunutrikoosta.. Ja ostettuja kankaita muutamiin muihinkin housuihin ja paitoihin, tänään investoin uuden verhokankaan Jyskistä, ja ihan vahingossa napsahti ennakkotilaus ihaniin trikoisiin, mutta kaupan nimeä en nyt millään muista kun oli eka visiitti mitä siellä tein. Ja samalla just nyt tajusin, että yksi nauhatilaus taitaa olla edelleen maksamatta, miten NOLOA! Tilauksekin olen tehnyt jo muutama viikko sitten.. Joten kiiruusti laskua maksamaan, ja sitten suunnittelemaan uusia kujeita ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti